1Huis MakelaarsTel: 026-3828600
Mail: info@1huis.nl

Verhuren aan Expats

U kunt uw woning of appartement bij ons verhuren aan expats! Buitenlandse werknemers met een goede baan, die door grote internationale bedrijven in Nederland worden gevestigd voor minimaal 1 tot 5 jaar. Hardwerkende, nette zakenmensen die op zoek zijn naar een huurwoning in Arnhem en omgeving voor een bepaalde tijd.

Uw woning of appartement verhuren aan expats heeft vele voordelen:  • Een expat is vaak hoog opgeleid en heeft een goede baan; financiele zekerheid (betalen van de huur) is dus vaak geborgen.
  • Een expat is te gast in Nederland; de expat gedraagt zich dan ook als een gast en gaat netjes om met zijn huurwoning en is een vriendelijke buur.
  • Een expat wil graag wonen in de regio waar hij werkt.
  • Een expat blijft altijd maar tijdelijk in Nederland. De expat contracten variëren dan ook van 1 tot 5 jaar. U weet dus zeker dat de huur van tijdelijke aard is. Dat geeft u de mogelijkheid na de verhuurperiode de woning weer zelf in gebruik te nemen, te verkopen of nogmaals te verhuren.

Uw woning verhuren aan expats in Arnhem?


Het aantal expats in Nederland neemt jaarlijks toe. Nederland is een gunstig land voor expats vanwege de fiscale voordelen voor buitenlandse werknemers. Zo hoeft een expat bijvoorbeeld geen belasting te betalen over zijn netto vermogen. Daarnaast stimuleert het bedrijfsleven de inzet van expats. Een expat ontvangt vaak vergoedingen van zijn werkgever voor studie, training, opleiding en huisvesting.

Het algemene profiel van de expat verandert. Was de expat vroeger vaak een mannelijk persoon, tegenwoordig bestaat een kwart van alle expats in Nederland uit vrouwen.


Wilt u uw woning of appartement verhuren aan expats?

Wilt u meer informatie of geheel vrijblijvend een gesprek met ons aanvragen?
Bel ons op 026-3828600 of stuur een e-mail naar info@1huis.nl