1Huis MakelaarsTel: 026-3828600
Mail: info@1huis.nl

Algemene Voorwaarden

Definitie Makelaar: 1huis Makelaars b.v. ingeschreven bij de KvK te Arnhem onder nummer 64712982

1) Makelaar verklaart volgens onderstaande voorwaarden te trachten bemiddeling te realiseren in woonruimte zoals die door woningzoekende als wenselijk is opgegeven.

2) Woningzoekenden worden door Makelaar slechts onderkend indien zij als woningzoekende bij Makelaar staan ingeschreven.

3) Het inschrijfgeld dient per iDeal of contant te worden voldaan.

4) Het inschrijfgeld bedraagt een eenmalig bedrag van € 20,-. De inschrijving geldt voor de duur van 1 jaar.

5) Indien de woningzoekende zonder tijdige opgaaf van reden niet verschijnt op een bezichtigingafspraak, wordt de inschrijving automatisch beëindigd.

6) De woningzoekende dient na bezichtiging van de woning of kamer de volgende werkdag aan Makelaar door te geven of hij/zij de woonruimte accepteert. Bezichtiging en/of acceptatie door de kandidaat huurder geven geen garantie voor acceptatie door de verhuurder.

7) Bij een geslaagde bemiddeling zal bij woningzoekende, tenzij anders aangegeven, een bedrag in rekening gebracht worden gelijk aan de genoemde kosten bij de woonruimte op deze website excl. 21% btw. Dit bedrag dient betaald te worden binnen 24 uur na het ondertekenen van het huurcontract.

8) Makelaar is niet aansprakelijk voor de wijze waarop een verhuurder, na ondertekening van het contract, zijn verplichtingen als verhuurder nakomt. Huurder dient zich steeds rechtstreeks tot verhuurder of zijn beheerder te wenden.